Van Productie naar de Apotheek

Made in Belgium

Odoo afbeelding en tekstblok

De faciliteiten van  HeW Pharma zijn vergund door het FAGG voor het produceren van pharmaceutische grondstoffen die worden gebruikt in de apotheek.

Strenge kwaliteitsnormen en GMP procedures worden voor zowel de pharmaceuticals als voor de cosmeceuticals toegepast. Productie in GMP gecontroleerde cleanrooms voor cosmetische producten is hierdoor uniek bij HeW Pharma. 

Odoo afbeelding en tekstblok

WIJ DENKEN MEE MET ONZE APOTHEKERS

Voor ons team van gekwalificeerde ingenieurs en apothekers zijn er geen geheimen op vlak van onderzoek & ontwikkeling en productie. We streven steeds naar een persoonlijke aanpak voor elke klant, denken actief mee in een ontwikkelingsproject en leveren advies. Zo kan elke klant tevreden zijn met het afgewerkte product.  

Je kan bij ons terecht met een conceptueel idee of met een vraag rond contract manufacturing of voor advies. Wij begeleiden je van a tot z, van productontwikkeling tot afgewerkt, marktklaar product.  

 

Odoo afbeelding en tekstblok

SPECIALISATIE EN EXCELLENTIE IN NATUURLIJKHEID 

Onze producten bestaan voor minstens 95% uit grondstoffen van natuurlijke oorsprong. HeW Pharma heeft een expertise in het formuleren met natuurlijke grondstoffen. De filosofie is dan ook het goede uit de natuur met respect te verwerken naar een product met een verzorgend en herstellend vermogen van de huid.   

Duurzaamheid en toekomstgericht ontwikkelen en produceren zijn belangrijk. Vanuit ons labo en productiesite in Antwerpen creĆ«ren we producten en oplossingen die inspelen op de steeds meer bewustwordende consument die kwaliteit, werkzaamheid, transparantie en ecologie hoog in het vaandel draagt.